سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ویزای عمان

ویزای عمان

ویزای عمان

کشور عمان دومین کشور وسیع پس از عربستان سعودیست، کشوری در جنوب دریای عمان که مرزهای شرق و جنوب شرقی اش به دریای عرب، شمال غربی اش به کشور امارات متحده عربی (دبی) و جنوب غربی اش به یمن می رسد.

مسقط پایتخت این کشور پادشاهیست که یکی از لذیذترین سوغاتی ها از این شهر به نام حلوای عمانی یا همان مسقطی معروف است.

کشور عمان هم، چون دیگر کشورهای عربی درآمد اصلی اش از صنعت نفتش می باشد؛ حال آنکه در کنار آن منابعی چون کشاورزی و ماهیگیری نیز از دیگر گزینه های درآمد زایی برای این کشور به حساب می آید ولی گزینه ی دیگری نیز وجود دارد که صنعت توریسم آن کشور محسوب می گردد. یکی از جاذبه های توریستی این کشور شهر صلاله، زادگاه پادشاه فعلی عمان سلطان قابوس می باشد با آب و هوایی شبیه به شمال کشور ایران محل تفریح توریستهای زیادی می باشد.

 

برای سفر به کشور پادشاهی عمان، یکی از زیباترین کشورهای حوزه خلیج فارس، باید ویزای عمان اخذ گردد؛ به اتباع 66 کشور دنیا ویزای رایگان در بدو ورود کشور عمان تعلق می گیرد؛ حال آنکه شهروندان ایرانی برای ورود به کشور عمان باید از چند روز قبل از طریق آژانسهای مسافرتی اقدام نمایند.

ویزای عمان

ویزای عمان به صورت ویزای توریستی 10 و 30 روزه صادر می گردد. ویزای تک عمان در قالب ویزای توریستی 10 روزه صادر می گردد. ویزای عمان احتیاج به مصاحبه و انگشت نگاری ندارد و برای اخذ ویزای عمان باید گذرنامه ای با حداقل 9 ماه اعتبار داشته باشید.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای کشور عمان:

  • اسکن صفحه اول گذرنامه مسافر با حداقل 6 ماه اعتبار گذرنامه از زمان ورود
  • اسکن صفحه اول شناسنامه
  • اسکن عکس رنگی 4*3
  • اعتبار ورود ویزای عادی و ویزای فوری عمان، 6 ماه از زمان صدور می باشد.
  • ضمانت نامه بازگشت مسافر الزامی می باشد


ویزای جمهوری آذربایجان

ویزای جمهوری آذربایجان

ویزای جمهوری آذربایجان :

 کشور آذربایجان و به ویژه شهر باکو از جمله مقصدهای مورد علاقه شهروندان ایرانی برای گذران تعطیلات است و طبق قانون نیاز به روادید یا همان ویزای جمهوری آذربایجان دارد؛ کلیه گردشگران ملزم به دریافت ویزا برای ورود به خاک این کشور می باشند.

ویزای آذربایجان

ایرانی ها برای ورود به خاک آذربایجان همیشه نیاز به اخذ روادید داشته اند که البته این کشور همیشه برای ایرانیانی که خواستار ورود به خاکش بودند ویزا صادر کرده و هیچگونه ریجکتی برای شهروندان ایرانی نداشته.

انواع ویزای توریستی :

  • ویزای عادی (لِیبلی)

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار، یک قطعه عکس رنگی 4*3

ویزای الکترونیکی باکو

  • ویزای الکترونیکی

مدارک : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

  • ویزای فوری (لِیبلی)

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار، یک قطعه عکس رنگی 4*3


ویزای دبی

ویزای امارات

نقشه دبی

ویزای امارات را به دو صورت میتوان اخذ نمود:

  • عادی: طی 7 الی 10 روز
  • اضطراری یا فوری : طی 3 روز

به دلیل عدم دخالت سفارت برای اخذ ویزای امارات نیازی به مصاحبه حضوری نیست.
ویزای امارات در اعتبار های 14 روزه،یک ماهه و سه ماهه صادر میشود که در زیر به انواع آن میپردازیم:

  • ویزای 14 روزه به دو صورت توریستی و سرویس میباشد و حداکثر 14 روز اعتباراقامت دارد که نوع توریستی آن قابل تمدید تا30 روز هم میباشد.



ویزای کوتاه مدت دبی

  • ویزای یک ماهه دو نوع سینگل و مالتیپل دارد که 30 روز اعتبار اقامت  دارند.



    ویزای یک ماهه مولتی

  • ویزای سه ماهه نیز در دو  نوع سینگل و مالتیپل قابل اخذ است و اعتباراقامت90 روزه دارند.

 ویزای سه ماهه مولتی

لازم به ذکر است که در ویزاهای نوع مالتیپل در طی مدت اعتبار ویزای مربوطه هرچند بار که بخواهید میتوانید به این کشور وارد شوید

ولیکن هر اقامت یک ماهه و سه ماهه نمی بایست بیش از 30 و 90 روز متوالی ادامه یابد

جهت استعلام نرخ ویزا به لینک زیر مراجعه فرمایید

http://visaunited.com/catproduct/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A8%DB%8C



پیکاپ ویزا (پاسپورت)

همواره برای سفر به دیگر کشورها نیاز به اجازه آن کشور برای ورود می باشد که این اجازه از طریق اخذ ویزای آن کشور کسب می گردد؛ حال آنکه برای ورود به برخی کشورها هم احتیاجی به ویزا نیست، همچون ترکیه، صربستان، ارمنستان و ... البته شایان ذکر است که این بدان معنی نمی باشد که که عبور از مرز این کشورها بدون نظارت مقدور می باشد بلکه برای سهولت امر ویزای بدو ورود در گذرنامه مسافر خواهد خورد.

برای آن دسته از کشورهایی که نیاز به روادید برای ورود به کشورشان را دارند الزامیست که مسافران به سفارت آن کشور در ایران مراجعه کنند؛ همانند کشورهای حوزه شینگن که آنرا با عنوان ویزای شینگن می شناسند.

کشورهای دیگری نیز وجود دارند که برای اخذ ویزایشان لازم است به کشور واسطه ای مراجعه کرد، به عنوان مثال برای اخذ ویزای کانادا باید به کشور واسطه ای چون ترکیه، امارات، ارمنستان و ... مراجعه کرد.

پیکاپ ویزا


برای ورود به کشورهای دسته اول هیچ مشکلی نیست اما برای کشورهای دسته دوم حتما لازم است برای مصاحبه و اقدامات لازم به کشور واسط سفر کنند که ناگزیر به صرف زمان و هزینه می باشید، مانند ویزای کانادا.

پس از طی مراحل در صورتی که با ویزای شما موافقت شود تنها مرحله الصاق ویزا به پاسپورت باقی می ماند.


اقدام برای پیکاپ پاسپورت


خبر خوش آنکه برای الصاق ویزا به پاسپورت لازم به مراجعه حضوری و صرف زمان و هزینه مضاعف نیست شما می توانید با انتخاب یک کارگزار قابل اعتماد و ارائه پاسپورت خود و مدارک لازم، این کار را انجام دهید.بطور مثال زمانی که شما برای انگشت نگاری ویزای کانادا به یکی از کشورهای ترکیه، امارات و ارمنستان مراجعه می کنید بعد از دریافت نتیجه ویزا می توانید پاسپورت خود را به کارگزار بسپارید تا زحمت شما را کمتر کنند. این عمل هیچ منع قانونی ندارد و کارگزار می تواند مدارک و پاسپورت شما را به کنسولگری مربوطه در کشور واسط ارسال کرده و ویزای شما را دریافت کند و پاسپورت را به شما تحویل دهد.


فرآیند ارسال پاسپورت، الصاق ویزا و بازگرداندن آن به شخص را اصطلاحا "پیکاپ پاسپورت" گویند.


ویزای سرمایه گذاری کانادا

 

 
ویزای سرمایه گذاری کانادا که در نهایت می تواند به اقامت سرمایه گذاری کانادا منجر شود به دو صورت کلی که در ادامه به آنها اشاره ای میکنیم صورت می پذیرد :

ویزای سرمایه گذاری
در روش اول که سرمایه گذاری ای بدون بازگشت محسوب می شود ، باید مبلغی مشخص را که قبلا محرز گشته در بانکی در کشور کانادا واریز کنید. البته این نکته شایان ذکر است که مبالغ برای هر ایالت متفاوت می باشد ؛ با این کار شما مجوز اقامتتان را پس از زمانی تعیین شده دریافت خواهید کرد و در صورتی که تمایل به آغاز تجارت و یا کسب و کاری باشید می توانید جهت آنها اقدام فرمایید.


در روش دوم شما با واریز مبلغی بیشتر در بانک و احراز این موضوع که شما تمکن مالی بالایی دارید ، می توانید علاوه بر اخذ اقامت کانادا بلافاصله کسب و کار و یا تجارتی را آغاز کنید.


تفاوتی که در این دو روش وجود دارد این است که در روش اول پولی که در بانک قرار می دهید قابل بازگشت نیست در حالی که در روش دوم این امکان پس از طی نمودن مراحلی امکان پذیر است.